ÄGARE
MUSIKFÖRLAG
MANAGEMENT
UTBILDNING
NYHETER
DEMOS
KONTAKTA OSS
 

Demos

Stiggy Music & Management AB har över 30 års erfarenhet av Musik Sverige.
Sannolikheten att Stiggy Music signar fler än 5 nya Svenska Upphovsmän per år är minimal!
Stiggy Music mottar däremot runt 5 nya erbjudanden per vecka om nytt samarbete vilket är positivt men också frustrerande eftersom vi inte hinner lämna ett schysst svar tillbaka till den som kanske lagt ner både mycket tid, kraft, själ och pengar i sin nya demo. Stiggy Music har helt enkelt inte längre resurser att traditionellt till alla kommentera materialet med att lämna en recension, komma med goda musikaliska råd, lämna eventuell information om bolag/personer att ta kontakt med etc. Därför har vi bestämt att det skall finnas en möjlighet till att köpa denna tjänst hos Stiggy Music. Tjänsten heter ”Demo-express” och kostar per demo 400:- plus moms och porto och betalning sker mot postförskott. Max 5 låtar per demo. Skicka din demo i mp3 eller CD format!

Vi garanterar då:

-    genomgång av materialet med svar inom 10 dagar
-    vi recenserar musik o text
-    ger musikaliska och kommersiella tips
-    lämnar slutligt omdöme

Beroende på kvalité och på hur pass färdigt materialet känns kan vi dessutom komma att lämna info på personer inom branschen för vidare kontakt

Om ni vill pröva detta nya sätt att få ett garanterat svar på er demo så glöm inte att markera kuvertet eller e-mailet med ”Demo-express”

Stiggy Music & Management © 2003